WINALITE LOVE MOON ANIONOS TERMÉKCSALÁD

 

VÉGRE MAGYARORSZÁGON IS KAPHATÓ                                             

a világ 50 országában már méltán népszerű termékcsalád:

a Winalite Love Moon egyedülálló anionos intim betétei!

MENÜ

A turmalinnak már az ókori emberek is különleges értéket tulajdonítottak. A 17. században mint a bölcsesség szimbóluma tûnt fel ismét. Az arab hagyomány szerint a turmalin a nap köve, ami erősíti a testet, és megóv a rémálmoktól.

 

A turmalin az utóbbi évtizedekben egyre több egyetemi kutató és fejlesztõ központ figyelmét felkeltette.
Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetébõl adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka.
1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték.
Minden kis darabka elekródaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is mûködtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat. Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek és 0,06mA elektromosságot termelnek.
Ez egészen különleges egy természetes kristálytól.

turmalinquerschnitt11.jpg

 

 

A mint egy bio "szupertöltõ", ionizálja a környezetét. Emellet csökkenti a klaszterméretét, ezzel mélyebben hidratálja a bõrt és szervezetet. Mindezt teljesen természetes úton.
E tulajdonságai miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.
Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét.
A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak (rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják.
A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel amivel a víz is rendelkezik. A turmalin elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát.
Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élõ szervezet között. Az élõ szervezet magába szívja ezeket a mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon.
Ezáltal az élõ szervezet energiaszintje megnõ, a molekulák rezgésszáma emelkedik, aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

 

 

A Winalite Love Moon Anion betétekbe - szabadalommal védve - Turmalin kristályos anion réteget építettek be. Ezáltal, és a speciális rétegei miatt méltán lett rövid idõ alatt piacvezetõ már eleve a kivételes nedvszívó képessége miatt is.
De a fentiekben ismertetett preventív tulajdonságai miatt gyakorlatilag egy antibakteriális segítõt,  szagmegkötõt, természetes gyógyítót varázsolhatunk fehérnemûnkbe. A betétek az alpesi hegyekéhez hasonló mennyiségû anionokat tudnak felszabadítani (5300 db/légcm3).

Kinek és mikor ajánlott a használata?

- menstruációkor illetve már elõtte - megelõzendõ a menstruáció elõtti tüneteket
- áldott állapotban fertõzések megelõzésére, vizsgálatok, szülés ill. mûtét után
- hüvelyi vagy húgyuti fertõzéseknél
- szexuális együttlétek után
- medencék, fürdõk használata után
- aranyeres panaszoknál
- here- prosztatagyulladásnál
- vizelettartási nehézségeknél
- hüvelyszárazság esetén ...

De számos bõrelváltozás (bõrgyulladás, pattanás, felfekvés...), illetve a steril sebgyógyulás elõsegítése sebészek és bõrgyógyászok használják már itthon is meglepõ sikerrel - egyelõre kísérleti jelleggel.
Magyarországon az elsõk között nálunk.
Ezért az anion-betétekkel a menstruációs idõszakon kívül is, és nem csak nõknek nyílik lehetõsége karbantartani a kismedencét.
Mindezek mellett a turmalin kristály védelmet nyújt a memóriazavarok ellen, normalizálja a vérnyomást.
A turmalin erõsíti a szívet és támogatja a méregtelenítést, ösztönözi a vastagbél kiválasztási folyamatait, segít a székrekedésnél és hasmenésnél.
A turmalin ösztönözi a meridiánok energiafolyamát és a teljes anyagcsere tevékenységét. A forradási hibák gyógyításában is igen nagy siker érhetõ el vele. Erõsíti az izom-, nyirok- és idegrendszert.

Hírek

 • Winalite Love Moon anionos tisztasági és intimbetétek értékesítése
  2009-10-01 08:48:22

  Keresünk az ország egész területén termék képviselőket és forgalmazókat, kérjük, jelentkezzen!
  Ezen kívül várjuk jógatermek, fitnesztermek és más lehetséges helyszínek jelentkezését bemutatók tartására! Dolgozzon velünk!

  e-mail:

  anionosbetet@gmail.com

Szavazás

Mi volt a gond az eddig megvásárolható betétekkel?
Kényelmetlen a viselete.
A felsoroltak mind.
Rosszul rögzíthető
Nem légáteresztő.
Gyakran kell cserélni.
Kényelmetlen a viselete.
Nem véd a fertőzések ellen.
A szagokat nem semlegesíti.
Hamar túlnedvesedik.
A jelenlegivel elégedett vagyok.
Asztali nézet